Welkom in Oestgeest

 

Oestgeest   -   Hoge Mors


Welkom in de gemeente Oestgeest

De officiŽle site van de gemeente Oestgeest

 


 

Advies- en Meldpunt Kindermishandeling (AMK) Nederland ::: Het AMK is voor iedereen die zich zorgen maakt over kinderen in zijn of haar omgeving en denkt aan kindermishandeling.

Soa Aids Nederland ::: De Aids Soa Infolijn is een landelijke informatielijn voor iedereen met vragen over veilige seks, hiv, andere seksueel overdraagbare aandoeningen (soa) en anticonceptie.

Albert Heijn (AH) ::: Lekker eten en drinken met wekelijks vele nieuwe originele en makkelijke recepten, waaronder ook biologisch en vegetarisch en gezonde keuze etc. te vinden zijn.

Alcohol Infolijn ::: De Alcohol Infolijn geeft betrouwbare informatie over alcohol en alcoholgebruik. Voor uzelf of omdat u zich zorgen maakt over iemand anders.

Alex Beleggersbank ::: Alex is marktleider in Nederland op het gebied van online beleggen. Met een zeer uitgebreid aanbod aan handelsmogelijkheden en financiŽle diensten.

Alzheimer-Nederland ::: Alzheimer Nederland is dť organisatie voor mensen met dementie en hun familie. Op deze site vindt u nieuws, informatie en een actief forum.

Amnesty International Nederland ::: Een wereldwijde beweging die opkomt voor de rechten van de mens. Landeninfo, thema's en nieuws over acties.

AMREF Flying Doctors ::: Amref, Afrikaanse Flying Doctors, biedt gezondheidszorg in Afrika. Amref is actief in de strijd tegen malaria, aids/hiv.

ANWB Routeplanner ::: De ANWB heeft een routeplanner voor Nederland en Europa op hun site. Naast het plannen van een route kunt u actuele verkeersinformatie opvragen, een lijst met files bekijken, werkzaamheden aan de weg bekijken en berichten over snelheidscontroles nalezen.

Artsen zonder Grenzen ::: Geeft noodhulp aan slachtoffers van oorlogen, rampen en epidemieŽn.

Astma Fonds ::: Steunt patiŽnten, geeft informatie en subsidieert wetenschappelijk onderzoek.

Attractieparken ::: Attractieparken in heel Nederland zijn op deze site te vinden.

NVA - Nederlandse Vereniging voor Autisme ::: Voor ouders, hulpverleners en een ieder die met autisme te maken heeft. Informatie, artikelen, te bestellen boeken/artikelen/video's, contactmogelijkheden, etc.

Autotuning ::: Autotuning is in heel Nederland populair. Door digitaal-elektronische aanpassingen van het motormanagement kunnen benzine- en dieselmotoren van personenauto's, SUV's, MPV's en bestelbusjes meer presteren dankzij meer vermogen en meer koppel.

 

Laat uw airco nakijken!
De beste tijd voor een aircocontrole is het vroege voorjaar - voordat het echt warm wordt. Klik hier!

Belastingdienst ::: Op de site van de Belastingdienst vindt u informatie over belastingen voor particulieren, ondernemers en belastingconsulenten.

Vermogensbeheer selecteren & evalueren ::: Slim beleggen? Zoekt u een vermogensbeheerder of bent u ontevreden met uw huidige bank of beheerder? De Beleggingsassistent kent de markt van vermogensbeheer en helpt beleggers met het vinden van de juiste vermogensbeheerder. Volledig onafhankelijk kan De Beleggingsassistent u adviseren welke vermogensbeheerder in uw situatie de juiste keuze is. Gratis en vrijblijvend!

De Bijenkorf ::: Het meest exclusieve warenhuis van Nederland!

Nederlandse Brandwonden Stichting ::: Informatie voor diverse aspecten van brandwonden, aandacht voor preventie, eerste hulp, behandeling en begeleiding van patiŽnten en onderzoek.

BMW tuning en chiptuning op Chippoint.com

Childslife ::: ChildsLife is een internationale hulporganisaties die zich inzet voor kinderen in ontwikkelingslanden. Onze hulp richt zich op scholing, voedsel en onderdak.

Chiptuning ::: Chiptuning is een algemeen bekende kreet wanneer we over autotuning spreken. De betere tuningsbedrijven beschikken over een vermogenstestbank. Naar chiptuning komen ook OBD, serieel, K-Tuning, TD-tuning en CM-tuning voor.

CliniClowns Nederland ::: Deze stichting probeert ernstig en/of chronisch zieke kinderen ontspanning en afleiding te bieden d.m.v. Cliniclowns.

CNN ::: CNN zendt het laatste nieuws en informatie over de laatste top stories, weer, zaken, vermaak, politiek, etc.

Consumentenbond ::: Vereniging in Nederland die opkomt voor de belangen van de consument.

Diabetes Fonds ::: Het Diabetes Fonds zet zich actief in om diabetes en complicaties te voorkomen en te genezen. Ook wil het bijdragen aan een betere kwaliteit van leven van mensen met diabetes.

Dierenbescherming ::: Nieuws, agenda, quiz en informatie over de inspectiedienst, asielen, dierenambulance en verschillende soorten dieren.

Dieseltuning ::: Turbodieseltuning is in heel Nederland populair. Door digitaal-elektronische aanpassingen van het motormanagement kunnen turbodieselmotoren van personenauto's, SUV's, MPV's en bestelbusjes meer presteren dankzij meer vermogen en meer koppel.

Discriminatie ::: Discriminatie.nl brengt de vele vormen van discriminatie met elkaar in verband en geeft een breed beeld van de maatschappelijke en politieke ontwikkelingen.

Doe Een Wens Stichting Nederland ::: Deze stichting vervult de liefste wens van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

Dorcas Hulp Nederland ::: Dorcas is een christelijke hulporganisatie die actief is in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Dorcas werkt bij voorkeur samen met lokale partners, zoals plaatselijke kerken of organisaties.

Drugs Infolijn ::: De Drugs Infolijn is 24 uur per dag bereikbaar voor het aanvragen van folders en brochures, voor het afluisteren van informatie per middel en voor adressen van instellingen voor verslavingszorg.

EcoMare ::: EcoMare is het centrum voor de wadden en de Noordzee op Texel. U kunt er van alles te weten komen over de natuur op Texel, het waddengebied en de Noordzee.

Nationaal Epilepsie Fonds ::: Eťn van de oudste Nederlands gezondheidsfondsen. Hun fondswerving wordt ingezet voor epilepsiebestrijding. Ook u kunt helpen: giften, steun, geschenken, etc.

Europa kinderhulp ::: Landelijke stichting die vakantiereizen organiseert voor kinderen die het niet gemakkelijk hebben.

Nederlandse Vereniging voor Vrijwillige Euthanasie ::: Een uitgebreid naslagwerk op gebied van wetgeving, politiek en procedures rondom euthanasie. Het laatste nieuws op euthanasie gebied.

Familiehuis Daniel den Hoed ::: Dit huis is speciaal gebouwd om onderdak te bieden aan familieleden van patiŽnten, en aan patiŽnten van het Daniel den Hoed Kliniek te Rotterdam.

Footzy ::: Op Footzy.nl vindt u altijd de meest actuele informatie over campings, bungalowparken, groepsaccommodaties, verhuuraccommodaties, sauna's, thermen, etc.

Glascoating 't Gooi en Flevoland 

Gamma ::: Keten van doe-het-zelfzaken. Overzichten van de filialen en aanbiedingen, nieuws, woonideeŽn, doe-het-zelftips en een klusforum.

Gardena ::: Alle Gardena onderdelen zijn verkrijgbaar bij uw lokale tuincentra, bouwmarkten en de betere gesorteerde doe-het-zelf zaken bij u in de buurt!

Gas en Stroom Storingen ::: Info over recente gas- en stroomstoringen in uw regio. Ook info over het Nationaal storingsnummer gas en stroom.

Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind ::: Werft landelijk fondsen bij particulieren en bedrijven en verstrekt geldelijke bijdragen aan jongeren en kinderen met een handicap.

Geneesmidelen ::: Gebruik uw geneesmiddelen veilig, kijk hier voor meer informatie.

Greenpeace Nederland ::: Greenpeace is een internationale, onafhankelijke milieu organisatie die mondiale milieuproblemen aan de kaak stelt.

Hersenstichting Nederland ::: De website van deze stichting biedt veel informatie voor de patienten, lotgenoten, onderzoekers en donateurs.

Holland Casino ::: Een overzicht van alle activiteiten die de komende tijd in de filialen plaats vinden.

Homeplan ::: HomePlan zet zich in om de allerarmsten een huis, thuis en toekomst te geven. Hier is ook jouw steun voor nodig!! Help deze mensen om hun leven weer in eigen hand te kunnen nemen.

De Huidfederatie ::: Een overzicht van verenigingen van huidaandoeningen in Nederland.

Stichting Hulphond Nederland ::: Stichting Hulphond Nederland stelt zich ten doel om speciale hulphonden op te leiden om deze vervolgens kosteloos ter beschikking te stellen aan mensen met een motorische of auditieve functiebeperking, epilepsie of aanverwante aandoeningen.

Humana Nederland ::: Charitatieve inzamelaar van textiel. Informatie over de stichting, haar doelstellingen en de kledinginzameling.

Het Humanistisch Verbond ::: Biedt diensten aan op gebied van spreken bij uitvaarten, humanistisch geestelijke verzorging en relatie-viering.

Ikea ::: Ikea richt zich op betaalbare meubelen en woonartikelen.

Intratuin ::: U vindt hier veel om uw huis, tuin of balkon groen en sfeervol te maken. Je vindt hier tuin- en kamerplanten in vele soorten en maten, gereedschap, etc.

Nationaal Jeugdfonds Jantje Beton ::: Het Nationaal Jeugdfonds Jantje Beton zet zich in voor het verbeteren van de leef- en speelruimte van kinderen en jongeren overal in Nederland.

Juconi - stichting hoop voor straat- en zwerfkinderen ::: Juconi is een Nederlandse stichting die zich inzet voor kinderen die leven van en op de straat in Latijns-Amerika.

 Sfeerbron - Kamerfonteinen 

Nationaal Fonds Kinderhulp ::: Al 45 jaar zet Kinderhulp zich in voor kinderen die te maken hebben met een verstoorde thuissituatie en daardoor in aanraking komen met jeugdhulpverlening.

Kindertelefoon ::: Voor kinderen met problemen of 'gewoon gezellig met iemand willen praten'.

KWF Kankerbestrijding - informatie over kanker en kankerbestrijding ::: KWF Kankerbestrijding richt zich op het totale veld van de kankerbestrijding: voorlichting, onderzoek, opleiding, begeleiding en signaleren van ontwikkelingen.

Stichting Kinderpostzegels Nederland ::: Welkom bij Stichting Kinderpostzegels Nederland, een hulporganisatie met als motto 'voor kinderen door kinderen'

KNGF Geleidehonden ::: KNGF Geleidehonden. Om blinden de onafhankelijkheid en bewegingsvrijheid te bieden waar ieder mens recht op heeft.

KNMI ::: Het KNMI is het nationale data- en kenniscentrum voor weer, klimaat en seismologie.

KNRM - Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij ::: Reddingboten van de KNRM liggen op 39 plaatsen langs de Noordzee, de Waddenzee, het IJsselmeer en de Zeeuwse wateren paraat om indien nodig ook u te helpen.

Het Koninklijk Huis ::: Allerlei informatie over de Nederlandse monarchie is hier te vinden. Actueel, de personen, geschiedenis, monarchie, organisatie, paleizen en foto's.

Korrelatie ::: Korrelatie is een nationaal publiekscentrum waar iedereen terecht kan voor telefonische informatie, advies en hulp op het gebied van gezondheid en welzijn.

KICI Kledinginzameling ::: KICI Kledinginzameling zamelt in Nederland gebruikte kleding, textiel en schoenen in. Hiermee worden goede doelen gesteund die staan voor een menswaardig en rechtvaardig bestaan voor iedereen.

L1 - nieuws en sport uit Limburg ::: Portaal met Limburgs nieuws en links naar bedrijven en organisaties in Limburg.

Leen Bakker ::: Meubelwinkelketen met filialen door het hele land. Beknopte informatie over het assortiment en de aanbiedingen, consumententips, een overzicht van filialen, etc.

Leprastichting ::: De Nederlandse Stichting voor Leprabestrijding heeft als doel lepra en de gevolgen van de ziekte te bestrijden.

Liliane Fonds ::: Stichting Liliane Fonds. Het speciale fonds voor kinderen met een handicap in Afrika, AziŽ en Zuid-Amerika. 

Maag Lever Darm Stichting ::: De Maag Lever Darm Stichting wil ziekten in het maag-, lever- en darmstelsel voor-komen en bestrijden.

Media Markt ::: Bij Media Markt vind je alles op het gebied van consumenten electronica, CD en DVD, games en witgoed. De grootste keuze tegen de laagste prijzen.

Meld Misdaad Anoniem ::: Voor anonieme meldingen over gepleegde misdrijven. Veel gestelde vragen, informatie over privacy en het resultaat van de meldingen.

Cordaid Memisa ::: Zet zich al 75 jaar in voor verbetering van gezondheidszorg in ontwikkelingslanden. Onderdeel van Cordaid.

Milieudefensie ::: Actiegroep die probeert milieuproblemen te signaleren en op te lossen. Algemene informatie, agenda, persberichten, campagnes en documentatie.

Nationaal Fonds Sport Gehandicapten ::: Fonds Gehandicaptensport - Als je hele leven uit topprestaties bestaat, kun je wel wat sponsors gebruiken.

De Nationale Ombudsman ::: Onderzoekt op verzoek of uit eigen beweging het gedrag van de overheid ten opzichte van de burger. Informatie over en rapporten van de Ombudsman.

Natuurmonumenten ::: Beheert diverse natuurgebieden in Nederland. Nieuws, overzicht van natuurgebieden, activiteiten, informatie over de vereniging en een online winkel.

Nederlandse Hartstichting ::: Informatie en advies van de Nederlandse Hartstichting.

Nierstichting Nederland ::: De Nierstichting staat voor medische behandeling en maximale kwaliteit van leven voor iedere nierpatiŽnt in Nederland.

NOS ::: Nieuws, Sport en Evenementen op Radio, TV en Internet gebracht door de Nederlandse Omroep Stichting (NOS). 

NOS Teletekst ::: Actueel nieuws, programma-informatie, sport, ontspanning, geldzaken, weer en verkeer.

NU.nl ::: NU.nl geeft dagelijks algemeen-, financieel-, sport-, internet-, film en TV nieuws. Tevens staan er columns, interviews en ingezonden brieven.

De Ouderenhulplijn ::: Via de Ouderenhulplijn kunnen ouderen praten over alle onderwerpen. Samen met de Ouderenhulplijn wordt gezocht naar een oplossing voor het probleem of een antwoord op de vraag.

OV ::: Gratis planner voor een reis met het Nederlandse openbaar vervoer - trein, bus, tram en metro. Verder nieuws en actuele informatie over openbaar vervoer.

De Overheid ::: Initiatief van het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Verwijzingen naar landelijke, lokale en internationale overheidsinstellingen.

Oxfam Novib ::: Oxfam Novib strijdt voor een rechtvaardige wereld zonder armoede. Samen met mensen, organisaties, bedrijven en overheden. Via projecten en lobby.

Praxis ::: Welkom bij Praxis, de meest complete, decoratieve en informatieve bouwmarkt op het gebied van doe-het-zelf en tuin.

Prins Bernhard Cultuurfonds ::: Service pagina's van het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Prinses Beatrix Fonds ::: Het Prinses Beatrix Fonds spant zich sinds 1956 in om de kwaliteit van leven van patiŽnten met polio, MS, Parkinson, Huntington en ruim 600 andere ziekten.

Proefdiervrij ::: De grootste Nederlandse vereniging, die het opneemt voor alle proefdieren. Informatie over alternatieven, persberichten, cosmetica en acties.

Fonds Psychische Gezondheid ::: Fonds Psychische Gezondheid geeft objectieve informatie over psychische problemen: oorzaken, gevolgen en behandelingen en ondersteunt onderzoek.

RDW ::: De RDW registreert APK-keuringsdata en andere gegevens van voertuigen. Voertuiggegevens online raadplegen, de kentekenplaat en het kentekenbewijs.

Recreatieparken ::: Recreatieparken in Nederland. Hier vindt u de recreatieparken per provincie op een rijtje.   

Reumafonds ::: Stelt zich ten doel de bestrijding en de zorg voor de patiŽnt te bevorderen.

Revalidatiefonds ::: Het Revalidatiefonds helpt om de positie van mensen met een lichamelijke handicap of chronische ziekte te verbeteren en stimuleert de deelname aan het alledaagse leven.

Robeco ::: Alle Robeco fondsen met hun koersen, grafieken en verdere informatie. Daarnaast ook advies en transactiegegevens.

Het Rode Kruis ::: Informatie over de hulpverlening, vrijwilliger worden, doneren en internationale projecten.

Roken - ik kan stoppen ::: Stop met roken, en ontdek alle voordelen van gezond leven!

Ronald McDonald Kinderfonds ::: Het Ronald McDonald Kinderfonds beheert in Nederland dertien Ronald McDonald Huizen die ouders met ernstig zieke kinderen een thuis ver van huis bieden.

Routenet Routeplanner ::: Routeplanner, gratis gedetailleerde routebeschrijvingen naar elk adres in 42 Europese landen.

Slachtofferhulp Nederland ::: Slachtofferhulp Nederland helpt na een misdrijf of verkeersongeluk. Maar liefst 1500 vrijwilligers bieden praktische en juridische adviezen en emotionele steun.

SOS-Kinderdorpen ::: SOS-Kinderdorpen is een niet-overheidsgebonden, particuliere kinderhulporganisatie die al meer dan 55 jaar een toekomst bouwt voor weeskinderen over de hele wereld.

Praktijk Sterrekind ::: Begeleiding aan kinderen in rouw, nieuwetijdskinderen & kinderyoga.     

Steunpunt Acquisitiefraude ::: Nederlands meldpunt voor advertentiefraude en acquisitiefraude. Gedupeerden van malafide bedrijven op het gebied van advertentiecontracten, vermelding op websites, vermelding in internetgidsen en spooknota's.

Supermarkten ::: Informatie over de branche, opleidingen, functies, banen en cao-zaken kunt u op deze site vinden.

Chippoint.com - Chiptuning en tuning voor alle merken en modellen 

Trendhopper ::: Overzichten van filialen, aanbiedingen, woonideeŽn, verschillende stijlen met afwisselende assortimenten die van betaalbare kwaliteiten zijn.

 

Unicef Nederland ::: Het Kinderfonds van de Verenigde Naties komt op voor de rechten van alle kinderen, waar ook ter wereld.

Volkswagen tuning en chiptuning op Chippoint.com

Voedsel en Waren Autoriteit ::: De Voedsel en Waren Autoriteit is de overheidsorganisatie die de veiligheid van voedsel en consumentenproducten onderzoekt en bewaakt.

Vogelbescherming Nederland ::: De site van Vogelbescherming Nederland geeft nieuws en informatie over vogels, hun bescherming en de vereniging.

VOKK - Vereniging 'Ouders, Kinderen en Kanker' ::: Voor mensen die een kind met kanker hebben of hebben gehad, met veel informatie en verwijzingen, praathoek voor jongeren en forum voor ouders.

Stichting Vluchteling ::: Stichting Vluchteling is het nationaal samenwerkingsverband van kerken, maatschappelijke en humanitaire organisaties, dat zich inzet voor opvang en begeleiding van vluchtelingen.

Stichting Wakker Dier ::: Informatie over Wakker Dier, de grootste dierenbeschermingsorganisatie die zich inzet voor alle kippen, varkens en andere dieren die onder erbarmelijke omstandigheden leven.

Warchild ::: War Child verleent hulp aan kinderen in door oorlog getroffen gebieden. Psychosociale hulpverlening, waarbij gebruik wordt gemaakt van creatieve therapieŽn.

Wereld Natuur Fonds ::: Over de activiteiten van het Fonds, met nieuws, foto's, infobladen voor spreekbeurten en een apart gedeelte voor peuters en kleuters.

Wereldkinderen ::: Van oorsprong adoptie, inmiddels ook projecthulp voor kinderen. FinanciŽle sponsoring van kinderen en projectenlijst beschikbaar.

Wilgenhaege Vermogensbeheer ::: Velen zien geld als doel, bij Wilgenhaege zien ze het als middel om comfortabel te kunnen leven en datgene te doen waar u zelf zin in hebt.

Zeehondencreche Pieterburen ::: Alles over zeehonden.

De Zonnebloem ::: De Nationale Vereniging de Zonnebloem is een landelijke vrijwilligers organisatie die zich inzet voor langdurig lichamelijk zieken.

Chippoint.com


 

Terug naar de vorige pagina